Sint-Maarten (11 november 2015)

Beste ouders

Op woensdag 11 november is het naar jaarlijkse gewoonte het Sint-Maarten feest. Dit is een cultureel evenement, georganiseerd door de gemeente Herk-de-Stad, waar alle jeugdbewegingen jaarlijks aan deelnemen.
In de namiddag is er een activiteit voor alle leden voorzien (de kleinste kijken naar kapitein Winokio en de grootsten spelen een massaspel). Na deze activiteit, wanneer het stilletjes aan donker begint te worden, is er een grote stoet doorheen de straten van Herk-de-Stad waar alle jeugdbewegingen dan ook in mee wandelen om nadien samen aan te komen en te zingen op de markt van Herk.

Enkele concrete afspraken:

We spreken om 15.00u af. De allerkleinsten (Sloebers, Ribbels, Speelclub en Kadekes) verzamelen aan het cultureel centrum om vervolgens samen naar de show van kapitein Winokio te gaan kijken. De oudere leden (Rakkers, Kwiks, Toppers, Tippers, Kerels, Tiptiens en Aspi's) verzamelen ook om 15.00u maar dan in het Olmenhof. Zij zullen daar een groot massaspel spelen.
Nadien wandelen de leden samen met hun leiding mee in de stoet. Wanneer we aankomen op de markt, wordt er gezamenlijk nog wat gezongen. Omstreeks 18.15u is het einde voorzien en kan u uw kind weer komen ophalen aan de kleine Carrefour in het centrum van Herk.

Tip: je kan je zoon/dochter best een stuk fruit/koek meegeven zodat ze tussendoor iets klein kunnen eten.

Voor meer info over het programma: https://www.facebook.com/events/513373042177112/

Met vriendelijke groeten

De leiding