inschrijven en pasdag 4/10

Beste ouders en leden

Deze zondag 4/10 is het pasdag. Hier kan je de truien en T-shirts van onze Chiro aanschaffen. Ook hebben we een hele stapel tweedehandskleren in goede staat die jullie aan een kleinere prijs kunnen kopen. De pasdag is vanaf 13u30 tot de Chiro begint om 14u. Gelieve een mondmasker te dragen vanaf dat je je op het terrein bevindt.

Hierbij ook nog een herinnering om je kind in te schrijven. Dit jaar gebeurt de inschrijving online via volgende site tot 4 oktober: https://chiro-schulen.stamhoofd.be
Indien je zoon/dochter omwille van een bepaalde reden in een andere groep zit dan het systeem aangeeft, kan je dit op het einde bij opmerkingen zetten. De betaling kan je via overschrijving of cash op een infomoment doen.
De leiding van elke groep/bubbel zal twee infomomenten inplannen waar jullie meer informatie over de chiro verkrijgen. De nodige info in verband met deze infomomenten volgt nog.
Indien er problemen zijn met het inschrijven of de site mag je dit melden via volgend telefoonnummer: 0471 84 33 43 (Ben Martens)

Groetjes en tot zondag!
De leiding