Gourmet Kerstavond - Oudejaarsavond

Beste ouders

Heb je zin om lekkere gourmet te eten op Kerstavond of Oudejaarsavond? Dan ben je bij Chiro Schulen aan het juiste adres!
Om een heerlijke gourmetschotel te bestellen, moet je je inschrijven via de volgende links:

Gourmet Kerstavond
--> https://chiro-schulen.stamhoofd.shop/gourmet-kerstavond

Gourmet Oudejaarsavond
--> https://chiro-schulen.stamhoofd.shop/gourmet-oudejaarsavond

De porties zijn telkens voor één persoon. Dus als je met 4 volwassenen wil eten, duid je 4 keer 'gourmet volwassene' aan. Voor kinderen is er een kindergourmet voorzien en aan de vegetariërs werd ook gedacht! Er is in deze portie ook een groenteschotel inbegrepen.
Verder is er ook nog de mogelijkheid om een flesje wijn (wit/rood) of een fles cava aan jullie bestelling toe te voegen!

De gourmetschotels kunnen opgehaald worden aan onze lokalen op 24 december en 31 december telkens tussen 13-17 uur. Om onnodige drukte te vermijden vragen we jullie in jullie bestellingsformulier ook aan te duiden om welk uur jullie komen.

Om alles goed te kunnen voorbereiden vragen we jullie om alle bestellingen voor Kerstavond TEN LAATSTE op 13 december door te geven en de bestellingen voor Oudejaarsavond TEN LAATSTE op 20 december.

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn kunnen jullie altijd een berichtje sturen naar de Facebookpagina van Chiro Schulen!

En alvast een dikke merci aan iedereen!

Groetjes
Chiro Schulen!