Start- Opendeur- Dag

Beste Ouders,

Sommige zullen het op facebook al opgemerkt hebben, anderen misschien helemaal nog niet. Schrijf alvast in jullie agenda...

Wat?
Start- Opendeur- Dag

Wanneer?
Zondag 14 September van 14u tot 17u

Waar?
Op de chirolokalen, Manestraat 80/3, achter de sporthal.

Wat houdt dit in?
Wel, iedereen is welkom!
Vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren,... Je moet helemaal niet bij de chiro zijn, gewoon komen is de boodschap.

Er zullen heel wat activiteiten zijn!
Zo zullen er een aantal springkastelen zijn. Een heleboel attracties zoals onder andere een Deathride, maar kan men ook lasershooten. Daarnaast is er een Shminkstand, Glittertattoos en nog veel veel meer. Absoluut eens de moeite om te komen kijken.

Ook ouders, grootouders, oudleiding,... is welkom. Er is een terras voorzien. Aan democratische prijzen kan men iets drinken.

Neem ook zeker eens een kijkje in onze lokalen. Zo kunnen jullie zien wat wij allemaal doen doorheen het jaar. En kan je de leiding voor het komende jaar ontdekken.

Inschrijven?
Wil je bij de chiro komen? Of wil je volgend jaar opnieuw een fantastisch chirojaar beleven? Dan kunnen jullie je die middag inschrijven!

Nog vragen en/of opmerkingen?
Aarzel niet en neem contact met ons op! admin@chiroschulen.be

Vertel het verder, maak reclame voor de beste chiro van het land!

We zien jullie allemaal 14 september!

De Leiding