Startdag 26/09

Beste ouders en (toekomstige) leden

Joepie, het nieuwe Chirojaar gaat weer van start en dat doen wij met deze spetterende startdag!

WIE?
Iedereen is van harte welkom op onze startdag. We vragen wel om steeds de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen op te volgen.

WANNEER?
Zondag 26 september zal onze startdag plaatsvinden. De Chirozondag is voor de kinderen van 14h-17h maar ons terras is wel open van 13h30-17h30!

WAT?
Een superfijn spel voor de leden om hun nieuwe leiding te ontdekken en een gezellig terras voor de ouders.

HONGER OF DORST?
Op ons terras kan je altijd een fris drankje komen drinken en lekkere hotdogs eten! Bonnetjes kosten €5 voor 3.

INSCHRIJVINGEN?
De inschrijvingen voor het nieuwe Chirojaar zullen ook dit jaar weer digitaal verlopen. Verdere informatie wordt hierover nog meegedeeld.

WAAR?
Aan onze Chirolokalen in de Manestraat 82/4, 3540 Schulen.

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit!

De leiding van Chiro Schulen