Startdag

Hallo,

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dit wil natuurlijk zeggen dat er ook weer een nieuw chirojaar voor de deur staat!

Ben je 6 jaar of ouder en heb je zin om elke zondag te spelen, ravotten, knutselen, … en wil je graag mee op bivak? Kom dan een kijkje nemen op onze startdag op 23 september!

Breng al je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes,… mee en schrijf je in bij Chiro Schulen! Hoe meer leden hoe meer vreugd!

Men kan zich inschrijven van 14:00 tot 17:00! De hele middag zullen er tal van activiteiten en spelletjes klaar staan, zoals springkastelen, eieren gooien naar de leiding, Vlaamse kermis, een schminkstand en nog veel veel meer.
De ouders kunnen terwijl de kinderen zich rot amuseren een drankje drinken op ons terras!
Dit alles gaat door te Manestraat 80/3 (achter de sporthal van Schulen)

Hopelijk zien we jullie dan!