Sint-Maarten zaterdag 11/11/17

binnenkort is het weer zo ver! Sint-Maarten!
Zoals jullie weten, vieren we op 11 november Sint-Maarten in Herk-de-Stad.

We spreken met de Chiro 17:45u af in het Olmenhof in Herk-de-Stad. Dit jaar is ons thema paters en nonnen! De bedoeling is dat de leden zich hierin verkleden, zoals hun eigen leiding dat heeft doorgegeven. Om 18u wandelen we samen de lichtstoet die aankomt op de markt van Herk-de-Stad. Daarna kijkt de leiding samen met de leden naar het optreden van Zannemie & De Bende dat plaatsvindt op de markt en start om 18:30. Hierna worden de kinderen afgehaald door de ouders aan de GB van Herk-de-Stad. Gelieve de leden op de afgesproken tijd en plaats te komen afhalen, om misverstanden te vermijden! Rond 19:30u zal er een vuurwerk volgen dat jullie samen met je kind(eren) kunnen bekijken.

Ook wordt er namiddag om 15:30u een kinderfilm (de laatste nieuwe van de smurfen) afgespeeld in de markthallen die je met je kind(eren) kan bekijken. Dit is volledig vrijblijvend en dus niet onder begeleiding van de leiding.
Wij kijken er alvast naar uit!
Groetjes, de leiding