Sint-Maarten (11 november 2016)

Beste ouders

Op vrijdag 11 november 2016 is het Sint-Maarten. Dit jaar staat alles in het teken van de Romeinen. Vanaf 14.00u zijn er tal van workshops voorzien in en rond het centrum van Herk-de-Stad om samen met jullie kinderen aan deel te nemen. Om 17.00u is er een film in de Markthallen (deuren gaan open om 16.45u).
Nadien is er naar goede gewoonte een lichtstoet doorheen de straten van Herk-de-Stad. Ook dit jaar zullen wij hierin meelopen. We verzamelen allemaal om 18.15u op de speelplaats van het T.A.I. (Sint-Martinusscholen, Campus Amandina) onder het afdak. Van daaruit zal de stoet vertrekken. Het einde is voorzien rond 20.00u. Jullie kunnen jullie kinderen dan komen afhalen aan de Carrefour in het centrum van Herk.

Tot vrijdag!