Sint-Maarten 11/11

Maandag 11/11 is het Sint-Maarten.

We verzamelen om 17u aan de nieuwe speeldoos van Herk-de-Stad (trompetweg 1). We verwachten jullie hier allemaal verkleed in het thema dat jullie gekregen hebben van de leiding. Indien jullie geen verdere instructies hebben gekregen hierover, zal de leiding jullie geknutselde accessoires zelf meebrengen van de Chiro.

De stoet vertrekt vanaf de speeldoos en eindigt op de markt van Herk-de-Stad. Hier vindt vervolgens een kinderdisco plaats. Tijdens de kinderdisco blijven de leden bij ons vooraan aan het podium staan.

Na de kinderdisco, om 18u45, mag je je kind komen ophalen aan de apotheek op de markt. Kom dus niet zomaar je kind weghalen tijdens de kinderdisco zonder iets aan de leiding te zeggen!

Om 20u volgt nog een mooi vuurwerk en er zijn kraampjes waar jullie iets lekkers kunnen eten of drinken. Je kan altijd even dag komen zeggen bij het kraampje van Chiro Schulen waar we lekkere bokes met spek verkopen.

We zien jullie daar!