pastadag Chiro Schulen

Zin om nog eens een goede spaghetti of een heerlijke bereide lasagne te eten? Twijfel dan niet en bestel een van de pasta’s van Chiro Schulen voor op 9 of 10 april via volgende link:

Ons aanbod bestaat uit spaghetti, macaroni, lasagne en penne veggie. Je hebt telkens de keuze uit een volwassen of kinderportie. Bij deze pasta’s kan je ook een klein stokbrood krijgen en bij een portie spaghetti krijg je gratis kaas.

Er is ook de mogelijkheid om een fles witte of rode wijn te bestellen. Als afsluiter zijn er ook nog 3 verschillende desserts te krijgen: chocomousse, speculoosmousse en tiramisu.

De pasta’s zijn af te halen aan onze chirolokalen op 9 april van 17u tot 20u en op 10 april van 13u tot 17u. Om drukte te vermijden vragen we jullie om aan te duiden op welk uur jullie komen afhalen.

Om de voorbereidingen zo goed mogelijk te laten verlopen vragen we jullie om jullie bestellingen ten laatste op 31 maart door te geven. Hierna zullen de bestellingen namelijk gesloten worden.

Indien er vragen of problemen zijn kunnen jullie een berichtje sturen naar de facebookpagina van Chiro Schulen.

Chiro Schulen