Keti bbq + Schijt je rijk!

Beste ouders, vrienden, familie, Schulenaren...

Noteer vrijdag 24 juni alvast in jullie agenda, want dan organiseren de Keti’s van Chiro Schulen een overheerlijke BBQ en ‘schijt je rijk’!

De barbecue en ‘schijt je rijk’ dragen bij tot een extra centje voor de Keti’s, zodat zij het kamp in alle glorie kunnen beleven.

U kan genieten van fijn gezelschap, verrukkelijk eten en lekkere cocktails. Daar bovenop kan je met onze ‘schijt je rijk’ prachtige prijzen winnen. Een lotje hiervoor kost slechts €2, deze zijn te verkrijgen bij de keti’s en de leiding van de keti’s van Chiro Schulen.

Onze superdeluxe BBQ zal op volle toeren draaien tussen 17.30u - 21.00u.
Vanaf 13.30u - 17.30u kan je ook genieten van ons gezellig jeugdhuis! Waarbij er voor de kleinsten kinderanimatie is (o.a. springkasteel) en voor de oudsten een koel drankje met een streepje muziek en leuke randanimatie.
Vanaf 21.00u is iedereen welkom op onze ‘schijt je rijk’ en Chiro Schulens Terras!

Locatie? In onze eigenste Chirolokalen in de Manestraat 80/3 (achter de sporthal) te Schulen.
Bestellen BBQ? Strook en geld van de brief bezorgen aan de Keti’s of leiding. Of insteken bij: Bieke Marchal, Koningsvijverstraat 9, 3540 Schulen. Gelieve ook gepast geld mee te brengen.

Online kan er ook altijd gereserveerd worden via deze link; https://docs.google.com/forms/d/1g-lHO3p6LdbZu5QY5cjKEICe3cjw9Iu8pouS9WK... of via het facebookevenement; Zomer BBQ + Schijt je rijk (Keti's Chiro Schulen)

Hopelijk tot dan!
Groetjes,