Kerstkaarten en Gourmet

Vraagt u zich af hoe u onze Chiro kan steunen dit jaar? Dan is hier onze reclamefolder van december 2020!

Santa Wil u graag uw vrienden verrassen met een mooi kerstkaartje in de bus? Dan hebben wij de perfecte kerstkaartjes voor u! Voor een spotprijs van €6,50 voor 10 kaartjes en enveloppes voorzien wij u van de mooiste kerstkaartjes in Chirothema, gedesigned door onze eigen leidster Katoo! Bestellen kan tot 13 december, dus wees er snel bij!

Party Heeft u geen zin om urenlang te kokerellen bij Kerst of nieuwjaar? Schuif lekker de voetjes onder tafel met ons gourmet-pakket: kant-en-klare schotels met groenten voor de vleeseters, vegetariërs en kinderen! Mag het allemaal wat meer zijn? U kan ook dessertjes, cava en wijn bestellen! Deze komen rechtstreeks van bij de lokale handelaars in Schulen. Heeft u toch al iets anders in gedachten? Dan kan u de dessertjes, cava en wijn ook apart bestellen om uw maaltijd te verrijken! Voor ieder wat wils! Bestellen voor Kerst kan tot 13 december en bestellen voor nieuwjaar tot 20 december, niet te missen!

Voelt u het al kriebelen om te bestellen? Klik dan door naar de evenementen en leg uw bestelling vast!
Santa Klik hier voor de Kertkaarten!
Party Klik hier voor de Gourmet!

Wij wensen jullie alvast een fijne Kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!
Warme groetjes