Carnaval

Beste ouders,

Op zondag 19 februari vieren we bij Chiro Schulen Carnaval . Na 10 jaar van afwezigheid, trekken we dit jaar weer met onze fantastische leden door de straten van Schulen met een Carnavalstoet!

We starten om 14u30 met onze schitterende carnavalswagen op de parking aan de sporthal. We rijden richting Manestraat - Tuffellaan - Muggenhoek - Kongingsvijverstraat - Manestraat en komen terug aan op de parking.

Dit houdt in dat je zoon/dochter die dag verkleed naar de Chiro mag komen (ze moeten hun uniform dus niet aandoen). Nog straffer. We voorzien zelfs prijzen voor hij/zij die het best verkleed is!

Kom dat zien! Kom dat zien! Ouders, Grootouders, broers, zussen, neven, nichten, tantes, nonkels, buren,... iedereen is welkom langs de straat om onze carnavalsstoet te bewonderen.

Neem gerust ook wat confetti mee naar de chiro. Want carnaval is toch net een tikkeltje leuker met wat confetti plezier! Naast de carnavalstoet voorzien we die zondag ook andere leuke activiteiten! U komt toch ook?

Zin in een feestje op zondag? Wij alvast wel!

Tot dan!

De leiding!