Afsluiter chirojaar 2016-2017 : PRETPARK!

Na een onvergetelijk bivak willen wij dit Chirojaar in stijl afsluiten! Daarom organiseren wij een uitstap naar Plopsa Indoor en Walibi! Deze activiteit is dus nog in je groep van het afgelopen jaar.

De jongste leden (ribbels, sloebers, kadekes en speelclub) gaan op zondag 10 september naar Plopsa Indoor. De oudere leden (rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s) gaan op zaterdag 9 september naar Walibi.

Wij vragen van jullie een kleine bijdrage per kind dat meegaat naar één van deze super leuke pretparken! Dit graag cash af te geven aan de eigen leiding, de dag van het vertrek.

Plopsa Indoor

Vertrek : Zondag 10 september om 9:30 aan de Chirolokalen

Kostprijs : 5 euro, cash mee te nemen!

Terug : om 17u aan de chirolokalen

Wat aandoen? Chiro uniform

Wat meenemen? Identiteitskaart + lunchpakket + centjes

Walibi

Vertrek : Zaterdag 9 september om 8:30 aan het station in Schulen

Kostprijs : 10 euro, cash mee te nemen

Terug: Om 19:13u aan het station in Schulen

Wat aandoen? Chiro uniform

Wat meenemen? Identiteitskaart + lunchpakket + centjes

Wil jij graag mee? Geef ons dan een seintje VOOR 28 augustus op onderstaand nummer!
Vermeld ook de groep waarin je zoon/dochter zit. Inschrijven is verplicht! (0472/50 05 29)

Tot dan!
Vele Chirogroetjes,